Ons Verhaal

Kom hier alles te weten over de blooming groep.

Ons verhaal

Kom hier alles te weten over de blooming groep.

we are blooming

Drie prikkelende decors in Bergen en Bergen aan Zee staan voor een eerlijk en smakelijk avontuur. blooming is meer dan een hotel, een restaurant, een landhuis en een strandpaviljoen. blooming staat voor onvergetelijke herinneringen in een ongedwongen en ontspannen sfeer. Met heerlijk slapen, eten en drinken, vriendelijke en hulpvaardige medewerkers en een inspirerende omgeving. Bij blooming kun je jezelf zijn en tot jezelf komen. 

blooming heeft zich in ruim 70 jaar ontwikkeld van Volkshogeschool Bergen tot drie prachtige plekken om te eten, te slapen, te vieren en zakelijk bijeen te komen. blooming wil iedere gast blijvende, onvergetelijke herinneringen bieden. Je bent van harte uitgenodigd. Voel, zie en proef blooming!

blooming schrijven we altijd met een kleine b, omdat wij het als een werkwoord zien. En heel officieel hoort er geen puntje op de i, die zetten wij er graag samen met onze gasten op.

hoe is de escape room ontstaan?

Hotel blooming is van oudsher een business-hotel, mede vanwege haar verleden als Volkshogeschool. Echter is blooming jaren geleden ook onze pijlen gaan richten op leisure-publiek. En niet zonder succes. Zaken die daaraan bijdragen zijn natuurlijk het zwembad, het zonneterras, de hangmatten, de speeltuin, het panna-veldje en de speel- alsook museumkamer. En nu dus de Escape Room of Route.

Want zowel voor de zakelijke- als leisure-gast, maar laten we vooral ook niet de Bergenaar vergeten, is deze nieuwe attractie natuurlijk een enorme uitdaging gevuld met avontuur, inspiratie, duurzaamheid, gezelligheid en natuurlijke schoonheid … wie geniet daar nu niet van?

We kregen van onze zakeljke gasten vaak de vraag of we een korte activiteit van 1 à 1,5 uur wisten, waarbij onze gasten niet te ver van het hotel vandaan hoefden. Ook dan is onze eigen escape room natuurlijk ideaal!

Zo speelt het blooming MT ook met regelmaat escape rooms en telkens weer draagt dat bij tot saamhorigheid, lol, spanning en verbroedering … teamwork makes the dream work!